EHS is telefonisch te bereiken op kantoordagen van 08:30 tot 17:00 uur
meer weten: +31(0)161 453 535

Inkoop

Door onze contacten wereldwijd hebben wij regelmatig de mogelijkheid grote partijen computer hardware in te kopen. Dit kunnen zowel voorgaande modellen zijn rechtsreeks van de fabrikant als end-of-lifetime modellen welke gerecycled dienen te worden.

Bij alle hardware welke wij inkopen zal onze technische dienst beoordelen in hoeverre de apparatuur nog geschikt is voor een tweede leven. Die apparatuur waarvoor nog een bestemming kan worden gevonden zal van alle data worden ontdaan, worden gereinigd en van een software update worden voorzien. De apparatuur welke ‘einde levensduur’ is, zal in lijn met de wet- en regelgeving van het Ministerie van VROM worden ontmanteld en afgevoerd.

Wanneer u overtollige HP apparatuur aanbiedt kunnen wij u altijd binnen 1 werkdag een marktconforme en reële prijs bieden. Upload hiervoor een Excel bestand met daarop in ieder geval merk, model, type, processor en aantal.

Wij zijn ons zeer bewust van de steeds belangrijker wordende vraag naar goede milieutechnische oplossingen voor oudere hardware en handelen veel in dergelijke componenten welke wij altijd met een Europees erkend certificaat ‘schoon’ en zonder de oorspronkelijke (vertrouwde) data kunnen leveren.

                       Your excess stock or IT assets, we can turn into money....!

HP Preferred Partner

Blancco

IBM

Cisco